Cumpăraţi şi primiţi 4 ani garanţie şi încă 3 ani de garanţie, gratuit

Lămpile Xenon LongerLife de la Philips vă permit să conduceţi cu încredere, mulţumită garanţiei care acum durează până la 7 ani. Echipaţi-vă automobilul cu lămpi Xenon LongerLife şi puteţi conduce fără a vă face griji de defectarea lămpilor. Lămpile LongerLife de la Philips sunt însoţite automat de o garanţie de 4 ani. Înregistraţi-vă achiziţia online şi puteţi extinde această garanţie cu încă 3 ani, gratuit. Acum vă puteţi simţi în siguranţă pentru următorii 7 ani.

Garanţie standard 4 ani

Lămpile Xenon LongerLife de la Philips oferă niveluri ridicate de calitate şi siguranţă. Veţi primi automat şi gratuit o garanţie de 4 ani de la data cumpărării.

3 ani garanţie suplimentară, gratuit

Lămpile Xenon LongerLife au o durată de viaţă mai mare decât orice altă lampă Xenon de la Philips. Pentru liniştea dumneavoastră sufletească, puteţi primi o garanţie extinsă cu încă 3 ani prin înregistrarea online a produsului.Trebuie doar să înregistraţi lămpile dumneavoastră Xenon LongerLife şi să urmaţi cei 3 paşi simpli de mai jos.

  • Lampa Xenon durabilă perfectă pentru automobilul dumneavoastră
  • Echipament original de la inventatorul iluminatului cu xenon
  • Lămpile auto de la Philips sunt realizate din sticlă cu cuarţ de înaltă calitate
  • Lămpile auto de la Philips sunt foarte rezistente la umiditate
Salt la catalog

Condiţii de acordare a garanţiei

Aflaţi mai multe

3 ani garanţie suplimentară gratuit, în 3 paşi simpli

1. Mai întâi, confirmaţi că deţineţi un produs original prin verificarea codului COA pentru garanţie de pe eticheta cu Certificatul de autenticitate.

Important

Atunci când achiziţionaţi o lampă Xenon LongerLife dintr-un atelier sau magazin, cereţi întotdeauna eticheta cu Certificatul de autenticitate (COA) sau păstraţi partea de ambalaj pe care se află eticheta COA. Păstraţi eticheta împreună cu garanţia dumneavoastră.

Autenticitatea produsului

Principala prioritate în cadrul Philips este asigurarea satisfacţiei maxime a clienţilor care aleg să cumpere produse Philips originale. Pentru a garanta autenticitatea produselor Philips, politica noastră este să comercializăm toate produsele noastre în cutii originale imprimate, care poartă identitatea corporaţiei Philips. În plus, am decis să echipăm ambalaje noastre originale cu „sigilii de autenticitate” (Certificat de autenticitate – COA).
captcha